• Het Laatste Nieuws.

  Het Laatste Nieuws
  .

  Het laatste nieuws omtrent
  TeleZuid vindt u hier
 • Het Laatste Nieuws.
 • TeleZuid start met de aanleg van buitengebied Rucphen
 • Eerste Fiber to the Home project voor TeleZuid
TeleZuid start met de aanleg van buitengebied Rucphen

TeleZuid start met de aanleg van buitengebied Rucphen

Vrijdag zette Wethouder Rene Lazeroms de eerste schop in de grond, hiermee is TeleZuid officieel gestart met de aanleg van het glasvezelnetwerk in het buitengebied van Rucphen. Het gaat in totaal om 120 kilometer glasvezel voor de aanleg van ca. 1050 woningen in het buitengebied van Rucphen, Sprundel en Schijf. Het nieuwe glasvezelnetwerk zal de woningen voorzien van super snel internet en televisie met haarscherp beeld.

Het project is begonnen in Sprundel, waar de eerste schouwingen nu gereed zijn. TeleZuid zal rond de jaarwisseling starten met het tweede deel van de schouwingen in Rucphen met aansluitend het derde deel in Schijf. Dit houd in dat alle woningen bezocht worden om te bepalen hoe het netwerk het beste aangelegd kan worden. Het glasvezelnetwerk wordt verder ontworpen aan de tekentafel door de netwerk-engineers van TeleZuid.

De eerste huizen zullen aangesloten worden in maart. Het hele project zal naar verwachting een jaar duren.


Eerste Fiber to the Home project voor TeleZuid

Eerste Fiber to the Home project voor TeleZuid

Een memorabel moment!
Op 24 augustus tekenden de heer Van der Nat, namens BBR en de heer Steygerwalt namens TeleZuid, de aanneemovereenkomst voor het aanleggen van een supersnelle glasvezelverbinding in de buitengebieden van de gemeente Rucphen. Memorabel omdat dit het eerste Fiber to the Home project is voor TeleZuid.
Breedband buitengebied Rucphen B.V. heeft, mede dankzij een aantal ambassadeurs, voldoende huishoudens als klant kunnen verwelkomen, waardoor er een rendabele exploitatie mogelijk is. Op de website www.breedbandbuitengebiedrucphen.nl kunt u meer informatie lezen. TeleZuid dankt BBR voor het vertrouwen en ziet uit naar een succesvolle uitrol van het supersnelle glasvezelnetwerk.

Read more

Nieuws | Projecten

All for Joomla All for Webmasters