Over TeleZuid

TeleZuid biedt zowel de particuliere als de zakelijke markt totaaloplossingen voor telecommunicatienetwerken. We brengen de laatste technieken samen, zorgen ervoor dat ze naadloos op elkaar aansluiten en laten ze simpelweg werken. Altijd en overal, ongeacht waar mensen zich bevinden.
We kennen de noodzaak van betrouwbare, snell en veilige verbindingen en handelen daar ook naar. Dus schakelen we vlot- en minstens zo flexibel.

Begrijpen waar het u om gaat

In een branche waarin ontwikkelingen elkaar zo snel opvolgen, wilt u samenwerken met een partner die uw behoeften kent en herkent. Die beseft dat klanten en medewerkers altijd en overal bereikbaar willen zijn en daarbij de lat steeds hoger leggen. Zo'n partner, dat is TeleZuid.
We zijn opgericht in 2016 en daarmee een nieuwe naam, maar komen voort uit de samenwerking tussen diverse bedrijven uit de regio Tilburg, Waalre en Echt. Samen zijn deze telecomspecialisten goed voor jarenlange ervaring.
Indien u kiest voor TeleZuid krijgt u een professionele organisatie met de lokale kennis en kracht van verschillende telecomspecialisten.
All for Joomla All for Webmasters